péntek ápr. 19

2010. október 28.

  • Frissült a honlap 'Író-olvasó találkozók' menüpontja, ahova három újabb dátum került fel! Dunaszerdahelyen kívül nemsokára Győrben is képviselteti magát a székirodalom!
  • Szintén frissült a 'Könyvek' menüpontban, a Sub Rosa alatt a "Megvásárolom a könyvet" feliratú link, mely mától a Bookstar online könyvkereskedés oldalára vezeti az érdeklődőket.
  • Lekerült a honlapról Az ötödik parancsolat c. e-könyv, melyre január óta több mint 1500 olvasó volt kíváncsi. A papír alapú, keménytáblás borítójú, még több latinnal, filozófiával és izgalommal kibővített, új nyitójelenettel megspékelt, nem mellesleg kijavított kisregény karácsony előtt jelenik meg a MEDIAN Kiadó gondozásában, és ahogy a címe is mutatja (Az ötödik parancsolat és egyéb történetek), három rövidebb írással együtt lát napvilágot.
  • Megszűnt a Bíró Szabolcs - székirodalom blog. Mától a honlapon és a Facebook székirodalom klubján keresztül lehet követni az általános történéseket, az egyes regények pedig mind kapnak majd egy-egy blogot.
  • Angyal Sándor, Bíró Szabolcs, Jonathan Cross, Nolik Antal és Michael Mansfield közreműködésével jelenik meg 2011 tavaszán a POKOLI SZIMFÓNIÁK - Négy kisregény az Ördög tolmácsolásában c. kisregény-antológia. A rendhagyó kötetről a www.pokszim.freeblog.hu oldalon lehet többet megtudni és folyamatosan tájékozódni.