péntek ápr. 19

Az Anjouk díszbemutatója az STV-n

2015. április 17-én nem csak egy regénynek, hanem egy egész regényfolyamnak szerveztünk ünnepélyes díszbemutatót a dunaszerdahelyi Vermes-villában. Igyekeztünk nagyon odatenni magunkat, így a könyv(sorozat) bemutatása mellett volt Anjou-kori viselet- és fegyverbemutató, egy kis harc, végül pedig torta és pezsgő, és hát nem mellesleg maga a bemutató is patinás helyszínen, a város immár százesztendős kiskastélyában zajlott.

A szlovák televízió Magyar magazinja ehhez az ünnepi hangulathoz méltó riportot forgatott a helyszínen, ahol rajtam kívül megkérdezték csapattársamat, Gerő Pétert, néhány olvasómat, és az archív anyagokat is nagyon okosan használták fel. Alább látható a végeredmény, ami számomra feltette a pontot az i-re: ha évekkel később megnézem, akkor is elégedetten, jóleső érzéssel fogok bólogatni, hogy "igen, innen indult az Anjouk".

Egy ilyen szép, sikeres kezdés után merem remélni, hogy a regényfolyam a későbbiekben is sikernek örvend majd, és az olvasók szeretete fogja övezni mind a tizenöt kötetet. A magam részéről mindent elkövetek, hogy ez így legyen.