szombat jún. 06

2014 végére, 2015 elé...

Most már egészen biztosan kijelenthetem: részemről véget ért az idei könyvturnézás, decemberben már nem megyek sehová, nem vállalok újabb előadásokat. Ahogy aktualizáltam a honlap eseménynaptárát, három pozitív felismerésre jutottam:

1.) Nagyon jó érzés végignézni, mennyit utaztam idén a "székirodalmi staff"* társaságában, és hogy az új könyvemmel több helyre jutottam el, mint írói pályafutásom során valaha. Ez bizony egy bitang jó év volt!

2.) Megnyugtató a tudat, hogy kapásból öt olyan rendezvényt írhattam be 2015-re, ahol biztosan ott leszek az Anjouk jövőre megjelenő első kötetével. És ezek csak a biztosak, a fejemben ugyanis még ott van néhány egyeztetésre váró helyszín. Ez pedig azért fontos, mert így eszembe sem jut, hogy a múltat sirassam: helyette izgatottan és bizakodva nézek a jövő elé.

3.) Kedves Olvasóim, köszönöm, hogy vagytok, és hogy lehetővé teszitek ezeknek az élményeknek a felhalmozását! Igyekszem megszolgálni a bizalmatokat!

____________
* A székirodalmi staff 2014-ben: Póda Erzsébet, Gerő Péter, Cséfalvay András, Mestellér János, Matyikó Dávid Rolf. Köszönöm nekik, és mindenkinek, aki bármilyen módon kivette a részét bármelyik könyvbemutató vagy dedikálás sikeres megszervezéséből, lebonyolításából! Nélkülük nagyon nehéz lenne – talán lehetetlen is...