szerda ápr. 24

Fegyvert s vitézt éneklek - egy különleges novelláskötet

Engedjétek meg, hogy nagy büszkeséggel újságoljam: megjelent a Historium Kiadó legújabb kötete, a tizennégy szerző tizennégy ízes, izgalmas, magas színvonalú novelláját tartalmazó Fegyvert s vitézt éneklek! Ez a maga nemében rendhagyónak mondható történelmi antológia ugyanúgy a szívügyem, ahogy az volt a Sár, vér, levendula, A holló évszázada és a 100 magyar baka is. Hogy miért? Mert az ötletcsíra kipattanása óta ott bábáskodtam felette: egy betűt nem írtam bele szerzőként, de a kötet összeállítójaként, szerkesztőjeként, majd kiadójaként ugyanolyan büszkeséget érzek iránta, mint a saját könyveim iránt. Ez ugyanis egy minden kompromisszumtól és bármiféle részrehajlástól mentesen összeállított, kizárólag a minőséget szem előtt tartva elkészített, szívből születő könyv lett – nagy szeretettel és tiszta lelkiismerettel ajánlom hát saját olvasóimnak is, sőt mindenkinek, aki szereti a történelmi elbeszéléseket!

A kötet már kapható a legnagyobb könyvesboltokban (kattintsatok arra, amelyik a legszimpatikusabb):
Alexandra, Bookline, Libri, Líra

A papír alapú kiadás mellett pedig az antológia e-könyvként is megjelent, és megvásárolható a Book and Walk oldalán, IDE KATTINTVA.

Közelgő karácsony ide vagy oda, ez a kötet megérdemli, hogy sok könyvespolcon, számos olvasó kezében ott legyen. Élménydús olvasást kívánok hozzá!