szerda nov. 25
 
Fekete, Gildan Premium Cotton márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou korból származó lovag látható lóháton, liliomos zászlóval. A minta több féle színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
Fekete, Gildan Softstyle Ladies V-neck márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou korból származó lovag látható lóháton, liliomos zászlóval. A minta több féle színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
Fehér, Gildan Premium Cotton márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou liliom és korona látható. A minta fekete színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
Fehér, Gildan Softstyle Ladies V-neck márkájú, rövid ujjú női pamutpóló, melyen egy Anjou liliom és korona látható. A minta fekete színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!