szombat nov. 28
 
Fekete, Gildan Premium Cotton márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou korból származó lovag látható lóháton, liliomos zászlóval. A minta több féle színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
Fekete, Gildan Softstyle Ladies V-neck márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou korból származó lovag látható lóháton, liliomos zászlóval. A minta több féle színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
Fehér, Gildan Premium Cotton márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou liliom és korona látható. A minta fekete színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
Fehér, Gildan Softstyle Ladies V-neck márkájú, rövid ujjú női pamutpóló, melyen egy Anjou liliom és korona látható. A minta fekete színnel lett szitázva, ezért mosás előtt a pólót érdemes kifordítani, hogy a nyomat hosszantartóan megőrizze szépségét!
 
 
1 db fehér, Gildan Premium Cotton márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyre fekete festékkel az Anjou liliom és korona lett szitázva,
1 db fekete, Gildan Premium Cotton márkájú, rövid ujjú pamutpóló, melyen egy Anjou lovag látható,
1 db fekete, teljes palástot lefedő Anjou lovag és liliom mintás bögre,
1db tenyérnyi hűtőmágnes.
 
 
Egyenes falú, fekete kerámia bögre, melyen a teljes palástját lefedő, Anjoukhoz köthető grafika, illetve egy Bíró Szabolcs által írt idézet látható. A minta szitázva lett nyomtatva, így mosogatógépben is mosható.
A bögre méretei: 8 × 9,3 cm, 3 dl.
 
 
 0,4 mm vastag, 160 g-os mágnesfóliára nyomtatott és formára vágott, Anjou lovagot ábrázoló hűtőmágnes.
A mágnes méretei: 9,7 × 14 cm